Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga in Tilburg reeshof. Voor een goede voorbereiding op je bevalling en ontspanning tijdens je zwangerschap, maar daarnaast ook zoveel meer… 

Even een moment voor jezelf, contact maken met je lichaam, contact maken met je kindje. Voelen hoe dat het op dit moment met je gaat. Langzaam de snelheid en drukte van de dag achter je laten en je bewust worden van jezelf in dít moment. Bewustwording van het kindje in je buik.

Lekker in beweging komen zodat spanning en andere zwangerschapsgerelateerde klachten kunnen verminderen

Je hebt geen ervaring met yoga nodig.

Je kunt op elk moment tijdens je zwangerschap in stromen.

Je kunt al starten vanaf 14 weken zwangerschap. Hoe eerder je start en hoe langer je doorgaat, hoe meer effect je zult merken.

Locatie

De lessen worden gegeven in een sfeervolle ruimte bij Zentrum de Verbinding in Tilburg reeshof. Ik werk met groepen van maximaal 8 personen, zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, het stellen van vragen en het delen van jouw ervaringen.

Met beide voeten op de grond, een praktische voorbereiding op jouw bevalling. 

• Ademhalingstechnieken voor tijdens de zwangerschap en voor tijdens de verschillende fasen van de bevalling.

• Hatha yoga houdingen voor het behoudt van kracht en souplesse.

• Terug bij jezelf komen, vertrouwen krijgen in jouw lichaam, jouw adem, aanwezig zijn in het moment.

• Ontspanningsoefeningen. Bewust worden van waar en wanneer je spanningen vasthoudt, je ontwikkelt een groter lichaamsbewustzijn.

• Contact maken met je baby. Even een moment van rust in het vaak drukke leven waarin je heel bewust contact maakt met jezelf en jouw babietje, stil staat bij jouw zwangerschap.

Verschillende (baar)houdingen en ademhalingstechnieken voor het opvangen van de weeën.

•  Tips en oefeningen om eventuele zwangerschapsklachten en andere ongemakken te voorkomen of te verlichten.

  • Theorie over alles wat besproken wordt in de lessen, zodat je het thuis nog eens rustig door kunt nemen en extra voorbereidt bent.
  • Een app groep met alle dames van de les. Hierin mag je jouw ervaringen en verhaal delen, mocht je een klik met iemand hebben maakt dit het makkelijker contact te leggen.

Meld je hier aan voor een gratis proefles! 

Maandagavond 19.30 – 20.45

Wat is er nog meer mogelijk…

Partnerles

Partnerles

Wil je dat ook jouw partner weet hoe jij je zo goed mogelijk kan ondersteunen? Dan zijn jullie samen van harte welkom voor een privé partnerles. Helemaal afgestemd op jullie behoeften en wensen.

   Hier lees je meer over wat er dan allemaal aan bod komt tijdens zo’n partnerles.

Privéles 

Zijn wekelijkse groepslessen niet jouw ding? Of ben je al wat verder in je zwangerschap en wil je gewoon in korte tijd een uitgebreide voorbereiding toegespitst op jouw situatie? Dan zijn privélessen misschien iets voor jou. In overleg bekijken we samen hoe dit vorm gaat hebben, voel je welkom om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie.

Lid Yogadocenten Nederland
© Copyright - Lindy Bosma- Satya mama - Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia