Zwangerschapsmassage in Dongen

Massage voor (aanstaande) mama’s op een speciale massagetafel.

Tijdens je zwangerschap verandert er een hoop in je lichaam. Je buik groeit met de week en dit kan soms een aantal lichamelijk klachten met zich meebrengen. Daarnaast kan het soms een uitdaging zijn om de tijd voor jezelf te vinden, de tijd om even heel bewust bezig te zijn met je zwangerschap. Even niet zo veel doen, maar vooral zijn. Uit je hoofd en terug in je lijf.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in het geven van yogalessen kan ik je daar, in combinatie met de ontspannende massage, bij helpen. Kies je voor een massage bij mij dan kies je voor een massage met aandacht, met zorg, voor een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt de tijd om te voelen, te ervaren hoe het op dat moment met je gaat, waar je behoefte ligt en van daaruit gaan we verder.

Ben jij benieuwd wat een zwangerschapsmassage voor jou kan betekenen? Bel of stuur gerust een bericht via 0650896880 of neem hier contact op. Je bent van harte welkom.

zwangerschapsmassage tafel met uitsparingen

De zwangerschapsmassagetafel
Je ligt tijdens de massage op een speciale zwangerschapsmassagetafel. Deze tafel heeft uitsparingen voor borsten en buik. Op die manier heb je de mogelijkheid om te zowel op je buik als op je zij te liggen tijdens de massage, net wat voor jou het meest prettig is.

Wanneer is een zwangerschapsmassage niet mogelijk?
Bij hartklachten, een hoge bloeddruk, koorts, bloedingen, trombose en/of infectieziekten, is een zwangerschapsmassage niet mogelijk. Indien je twijfelt, overleg dan vooraf even met je eigen verloskundige. Ook als je onder behandeling of toezicht van een gynaecoloog staat, overleg voor de massage of dit mogelijk is. Je ondergaat een massage op eigen risico.

Geef een cadeaubon zwangerschapsmassage  

© Copyright - Lindy Bosma- Satya mama - Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia