Over mij

Ik ben Lindy Bosma, geboren in Goirle in 1986. Getrouwd met Maarten en sinds 2013 mama van Levi. Al heel jong ontstond bij mij de vraag: ‘Waar wordt ik nu echt gelukkig van? Wat wil ik doen in dit leven?’

Na een omweg van een aantal jaar werken in een dierenartspraktijk als dierenartsassistente vond ik na mijn zwangerschap mijn passie binnen het geven van yogalessen. Dit breidde zich al snel uit met zwangerschapsyoga, babymassage en zwangerschapsmassages.

Ondertussen blijf ik steeds in ontwikkeling. Wat klopt nú voor mij? Het blijft een reis in leren voelen, in telkens weer opnieuw contact maken met datgene wat er nu in mij speelt. Zodoende blijf ik me verder verdiepen, leren ont-moeten, uit mijn hoofd en terug in mijn lijf komen.

Ik leer mezelf steeds beter kennen, mijn grenzen, mijn behoeften en leer zo steeds authentieker in het leven te staan.

Trefwoorden

introvert   –  luisterend oor
enthousiast  –  tekenen  –  chaotisch
invoelend  –  bewust leven  –  open  – zacht  – krachtig
gezond eten  –  yoga  –  meditatie  –  dansen  –  massage
schrijven  –  altijd lerend  –  lezen
rust – zelfkennis
natuur

Lindy Bosma

Gevolgde Opleidingen & Cursussen 

4 jarige opleiding Yogacentrum de Blikopener  ●  De Energieschool energietherapeut & holistic health coach  ●  Bijscholing zwangerschapsyoga Samsara  ●  HypnoBirthingopleiding The Mongan Method  ●  opleiding-babymassage.nl  ●  Spinning Babies bijscholing Jennifer Walker  ●  Zijnsorientatie jaar 1  ●  TRE (trauma releasing exercises) module 1  ● Zwangerschapmassagebijscholing Embracing Birth  ● Massage opleiding KIOM  ●  Bekkenbodem yoga Samsara