Selfcare

– ZELFZORG –

Hashtag selfcare, een hip woord wat tegenwoordig steeds meer gebruikt wordt.
En toch vinden we het vaak nog best moeilijk om echt goed voor onszelf te zorgen. Om hulp te vragen, aangeven wat onze behoeftes zijn maar ook waar onze grenzen liggen, om geld uit te geven aan onszelf, wordt het gezien als luxe in plaats van als noodzaak.

Tijdens je zwangerschap kan dit nog eens extra sterk naar voren komen. Je wil niet flauw zijn, je wil niemand teleurstellen, je wil het liefste gewoon doorgaan zoals je altijd bent doorgegaan.

Maar vaak zijn je behoeftes veranderd, liggen je grenzen ergens anders, en is het moeilijk om daar aan toe te geven. Leven we in een Go Go Go maatschappij en cultuur, en hollen we daar het liefst gewoon in mee.

Mocht je nou zwanger zijn en denken, ik wil tóch wat meer rust voor mezelf en mijn kindje, ik wil even Zijn in plaats van altijd maar doen. Uit mijn hoofd en weer in mijn lijf.

Dan ben je zo welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Om jezelf even helemaal over te geven. Om weer te landen. Om je hart te luchten. Om meer vertrouwen te krijgen.

Jij kiest of je de massage ontvangt liggend op je zij, of dankzij de speciale zwangerschapsmassage tafel liggend op je buik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *